Omruiling en terugzending


Uitwisseling

De wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming kan de consument aan de verkoper melden dat hij / zij van zijn aankoop afziet binnen 14 kalenderdagen na de datum van levering of na het sluiten van de overeenkomst . Maar Educreche breidt dit uit tot 30 dagen. Het verzoek kan u uitsluitend melden naar het volgende adres: ecom@abcsoft.be.

Terugzenden van de ongeopend en onbeschadigd item zal plaatsvinden binnen een redelijke termijn na de reactie van onze diensten. (Binnen 3-4 werkdagen). De terugbetaling zal gebeuren met aankoopbonnen alleen geldig op de site "Educreche.be." Kosten die worden gemaakt om uw artikel terug te zenden is voor eigen rekening.

In het geval van verkeerde levering of product geleverd beschadigd / defect:

Als het ontvangen artikel niet overeenkomt met het bestelde artikel of beschadigd is, dan kunt u dit terug sturen naar ons. Wij zullen uw bestelling en de verzendkosten terugbetalen na ontvangst . Verzendkosten worden enkel terugbetaald als u het artikel terug stuurt via de post (normaal tarief). Educreche heeft het recht om te weigeren of teruggezonden artikelen niet terug te betalen wanneer de plastic verpakking van de producten open is geweest of wanneer de producten zijn beschadigd door de klant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het volgende adres: ecom@abcsoft.be.